Colmar
Door: Jan & Anneke
Blijf op de hoogte en volg Jan en Anneke
02 April 2010 | Frankrijk, Colmar
Hier zijn we weer.
Ook vandaag is er nog geen mogelijkheid om foto's te plaatsen.
Vandaag zijn we met lekker weer over een toeristisch rijwielpad door de wijn- en akkervelden naar Colmar gewandeld. Eergisteren zijn wij in Barr van de GR5 afgegaan om toch de aantal kilometers per dag te halen die wij in gedachten hadden. Ook het weer is daar natuurlijk debet aan, maar ook de zwaarte van de GR5 hebben we onderschat. Dan zouden we maar ongeveer 10-15 km per dag gehaald hebben. We zijn de Vogesen overgestoken en lopen nu in de vallei van de Alsace, waar ze voor ons Anneke lekkere wijn maken, vandaar. Een klein probleempje daar voor in de plaats is het feit dat we in samenwerking met de bureau's de tourisme een nieuwe route uit moeten zetten. Dat gaat tot nu toe zeer goed.
Ontvang allemaal veel liefs en voor Annabel en Pukkie een extra knuffel.
02 April 2010 - 19:42
Maartje De Kort:
Hoi Jan en Anneke,
Wat leuk om jullie reisverhalen te lezen. Jullie hebben een aardig tempo. Succes!
Groeten Maartje -
02 April 2010 - 20:13
Floor & Geert:
Dat klinkt allemaal erg goed!Gaat het lopen dan nog wel goed na al die lekkere wijntjes?
Wij hebben vandaag ook weer 30 km in de benen zitten maar dan met de ski's.Natuurlijk moesten we weer extra aan jullie denken toen we het grote kruis op de berg bij Flachau zagen.Verder supersneeuw en veel zon hier!Veel liefs uit Oostenrijk en hele fijne paasdagen! -
02 April 2010 - 21:34
Kell Am See Groep:
Ondanks het slechte weer flink gevorderd. Anneke hoe gaat het met je voet?
Hopelijk minder pijnlijk.
We duimen dat het weer beter wordt.
Petje af voor Jullie.
Groetjes van Jan,Cor, Seraar José en Natascha -
03 April 2010 - 06:41
Patje:
Hé wandelstiertjes, klopt het, nu dat jullie een andere route hebben uitgestippeld, dat jullie dus het plaatsje Epinal en dus het eerste postrestant niet aandoen. Kunnen jullie, of ik, op een of andere manier vragen of ze die envelope door sturen naar post restant adres 2. Ik hoor het wel weer.
Vandaag gaan we weer lekker met de pony's aan de slag. De voorbereidingen voor het wedstrijdseizoen ziojn al weer in volle gang. Lekker km maken in de bossen en dan natuurlijk een kopje koffie bij Venkraai. Ook staat deze week in het teken van de laatste loodjes voor de wedstrijd op 10 en 11 april. Ilse is druk met het programmaboekje in de weer wat er weer op en top uit gaat zien natuurlijk. Veel liefs en een dikke kus Ilse, Annabel en Patje. -
03 April 2010 - 08:03
Paola Musters:
Hallo doorzetters,
Wat geweldig dat jullie ondanks de zere voet van Anneke en het toch niet al te beste weer, lekker doorgaan en dan ook nog van die positieve verslagen maken. Ik wens jullie fijne paasdagen en blijf jullie volgen. Succes.
Paola -
03 April 2010 - 09:46
Lies Verbunt:
hoi Anneke en Jan
hier regent het op dit moment ik hoop dat het bij jullie beter is.
maar op de kaart te zien ook niet al te best.
ik lees iets van een zere voet ik hoop dat het nu wat beter gaat.
verder wens ik jullie fijne paasdagen en heel veel groetjes Lies
03 April 2010 - 13:14
Ada Karel :
hoi Anneke en Jan wat lees ik nu van je voet we hopen van harte dat het goed komt. toch fijne paasdagen gewenst meschien kom je de paas haas wel tegen met een lekkere paasei haha.oja de gr van mijn zus An kan niet op de sait komen gr uit moergestel doeiiiii . -
03 April 2010 - 14:08
Marleen En Gemma:
we hopen maar dat het weer snel bij gaat trekken, want dit lijkt me voor jullie toch niet echt lekker. wij hebben vanmorgen weer heerlijk hardgelopen en ons daarna tegoed gedaan aan de chocoladeeitjes. Zodat we lekker bezig kunnen blijven! Veel plezier. -
03 April 2010 - 16:31
Riet En Frans:
Hallo luitjes
we hopen dat het weer nu beter word
en anneke en jan bedankt voor de kaart ,dat jullie daar nog aan gedacht hebben ,met jullie druk programma
het ga jullie goed ,jullie zijn in onze gedachten ,veel liefs uit tilburg -
08 April 2010 - 17:33
Anneke Kees Van De W:
hoi anneke en jan
het is gelukt . ik hoor van ons ada wel alles over jullie maar dit is wel iets anders .
ik hoop dat goed gaat met jullie en het weer. met veel zon ik bijf jullie nu volgen
en nog veel suces groetjes